ETERNITY BEACH HOUSE | Byron Bay

Collaboration and artistic expression were encouraged by the client at the Eternity Beach House renovation. Tucked in behind the dunes of Byron Bay the house exemplifies inside-outside living and speaks to the importance of complimenting the surrounding nature of an area.


4 Manfred St Belongil-3.jpg
4 Manfred St Belongil-29.jpg

Hempcrete was chosen for many of the internal walls, softening sounds and allowing the house to breath with the salty sea air.


4-manfred-belongil-6 copy.jpg
4-manfred-belongil-45 copy.jpg
4-manfred-belongil-47 copy.jpg
WEb Homepage Bright.jpg

Sustainably sourced natural round timbers skirt the house and border the property, encouraging interaction between the built and natural environments.


4-manfred-belongil-23 copy.jpg
4-manfred-belongil-25 copy.jpg
4-manfred-belongil-35 copy.jpg

Simple copper plumbing compliments the variety of natural lime & clay renders used in place of traditional none-breathable wet area finishes.

4 Manfred St Belongil-24.jpg
4-manfred-belongil-7 copy.jpg

4 Manfred St Belongil-54.jpg
4-manfred-belongil-36 copy.jpg
4 Manfred St Belongil-38.jpg